KOOKIKOOK is in 2002 ontstaan uit een groep kookliefhebbers.  In enkele jaren zijn wij uitgegroeid tot een een bedrijf dat als doelstelling heeft koken op een culinair niveau toegankelijk te maken voor eenieder.

Het motto “iedereen kan koken” zoals treffend voorgesteld in de film Rattatouille krijgt bij ons de ware betekenis. Ongeacht het begin niveau kunnen er met wat zin en lef mooie gerechten bereid worden. 
In onze professionele en gezellige kookstudio organiseren wij kookavonden voor vaste kookgroepen, cursussen en eenmalige workshops.

Bij KOOKIKOOK is de interesse om wijnen en gerechten te combineren  zeer groot en wij serveren dan ook bij elk gerecht een passende wijn. Ook organiseren wij speciale workshops en wijnspijs avonden. De uitleg bij wijn en spijs combinaties is met name gebaseerd op de smaak theorie van Peter Klosse en wijn kennis van (jarenlang Nederlands beste sommelier) Edwin Raben. 

Contact informatie:

info@kookikook.nl

Tel: 06-41899730 (Joyce) of 06-53890309 (Rico)